FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Mulai dari 1 Januari 2020, FBS menjadi rakan kerjasama rasmi salah satu kelab bola sepak paling terkenal di dunia – FC Barcelona.

Berdagang
untuk kegemilangan

Sebagai broker online yang diiktiraf dunia, FBS terinspirasi dengan kolaborasi ini dan melihatnya sebagai satu klimaks dari kerja keras dan kesungguhan yang telah kami gembleng selama lebih 10 tahun kami berada di pasaran.

Daftar Sekarang

Mengapa FBS dan FC Barcelona Cocok Bersama

Pencapaian menerusi usaha

Tidak pernah ada juara yang maju tanpa latihan keras. Kejayaan dalam perdagangan juga datang hasil dari latihan dan pembangunan diri, menangani kegagalan dengan matang, dan meraikan kegemilangan. Kami mendidik, mendukung, dan meniupkan semangat ke dalam diri para pelanggan kami. Untuk skor yang lebih baik – untuk urusniaga yang sempurna!

FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Komitmen kepada pelanggan

Seperti pemain bola sepak yang mahu membuktikan kehandalannya kepada peminat, FBS bersedia untuk mempersonakan para pelanggannya. Kami menghargai maklum balas anda, membangunkan servis yang memuaskan keperluan dan cita-cita kewangan anda, dan segera menyelesaikan masalah anda 24/7 dalam bahasa-bahasa tempatan.

Strategi berjiwa besar dan berwawasan

FC Barcelona ialah sebuah kelab berjiwa besar yang berusaha peningkatan setiap hari dan prestasi yang maksimum. FBS pula menetapkan sasaran dan berusaha mencapainya dengan sabar. Kami sepasukan insan yang berwawasan, yang merancang strategi kami untuk bertahun-tahun ke hadapan, menumpukan fokus kepada perkembangan yang pesat dan meluaskan jenama kami ke wilayah dan demografi yang masih belum menyedari keberadaan kami.

FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Keunggulan dan takzim

Tiada syarikat yang akan menyerahkan jenama yang gilang gemilang walau berapa pun wang yang ditawarkan. Kedua-dua FC Barcelona dan FBS membuat pelaburan besar bagi imej syarikat dan kehadirannya di persada global. Kami menjamin keterjaminan dana, data peribai, dan ketelusan transaksi di pasaran yang sensitif dengan fraud dan berpersaingan tinggi. FBS ialah sebuah broker berlesen yang dikawal selia oleh CySEC dan IFSC dan ia menawarkan program kesetiaan serta prihatin dengan insan-insan yang memerlukan.

Inovasi

Bola sepak sudah beranjak ke dunia digital menerusi permainan video, striming perlawanan, dan pengiklanan; perdagangan pula memenangi dunia mobiliti menerusi apps. FBS didorong oleh inovasi dan berusaha membangunkan masa depannya dengan berpaksikan mobiliti digital. Kami telah memperkenalkan platform perdagangan kami sendiri, perisian pembantu pengurusan akaun FBS yang sarat dengan maklumat penting perdagangan, serta sebuah medium untuk para pedagang yang mahu meniru urusniaga para pemain terbaik di pasaran.

FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona
FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Dengan falsafah yang jelas dan satu sasaran untuk kejayaan, kami percaya kerjasama ini akan berterusan dan membuahkan hasil yang besar.

FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Disatukan oleh satu matlamat – berdagang untuk kegemilangan!

Daftar Sekarang FBS - Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera