Pelajaran 5 - Bagaimana cara mendapatkan keuntungan bonus Quick Start

Anda telah maju sejauh ini, dan kini anda perlukan ganjaran. Untuk memastikan semua orang bekerja sepenuhnya, kami menyediakan beberapa faedah untuk anda!

Anda telah maju sejauh ini, dan kini anda perlukan ganjaran. Untuk memastikan semua orang bekerja sepenuhnya, kami menyediakan beberapa faedah untuk anda!

Jika keuntungan anda 0 atau kurang, kami berikan anda $30. Jika keuntungan anda kurang daripada $30, kami akan menambah untuk menjadikan keuntungan bonus anda $ 30. Dan jika anda bertuah dan ia melebihi $30, kami memberi jaminan anda boleh memindahkan kesemua amaun tersebut ke dalam akaun sebenar anda setelah semua terma dan syarat dipatuhi.

Untuk memindahkan keuntungan bonus tersebut, log masuk akaun Sebenar anda dan berdagang mengikut lot yang diperlukan. Jika dana anda tidak mencukupi untuk berdagang, depositkan modal tambahan. Deposit di FBS Trader hanya memerlukan beberapa klik sahaja.

Amaun yang boleh dipindahkan dikira mengikut cara tersebut: untuk setiap 1 lot pesanan yang ditutup, anda boleh mengeluarkan $5 keuntungan bonus tersebut (ataupun $2,5 jika pesanan lindung nilai (hedge)). Jika saham yang didagangkan, untuk setiap lot yang didagangkan, anda boleh mengeluarkan 50% daripada komisyen saham tersebut (atau 25% jika dengan pesanan lindung nilai (hedge)).

Untuk melihat berapa yang boleh pindahkan, pergi ke laman bonus. Di dalam ruangan 'Sedia untuk pindahan', anda akan melihat amaun yang anda boleh pindahkan ke akaun sebenar anda, dan di ruangan 'Baki yang boleh dipindahkan' –; amaun yang diperlukan lagi. Ia berubah dalam masa-nyata dan sentiasa dikemaskini, jadi anda akan sentiasa peka dengan keuntungan bonus tersebut.

Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai terma dan syaratnya, klik pada butang Ketahui lebih lanjut. Kami menjelaskan semuanya di dalam cara yang mudah difahami. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi ejen khidmat pelanggan kami. Anda akan mendapat jawapan yang diperlukan dalam masa yang singkat.

Quick Start adalah peluang yang baik untuk meraih keuntungan sambil belajar. Pastikan anda tidak melepaskan peluang ini!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Rasai Semangat Berpasukan

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera