1. FBS broker  >
  2. Blog FBS >
  3. Cara Menggunakan Laman Rakaniaga FBS: Tutorial untuk Pemula
2024-06-04 • Dikemaskini

Cara Menggunakan Laman Rakaniaga FBS: Tutorial untuk Pemula

partner_area_video_1200x675_1_cover (1).png

FBS menyampaikan taklimat yang terperinci tentang alat pengurusan Laman Rakaniaga. Video ini akan membimbing anda menerokai semua seksyen dalam Laman Rakaniaga yang memberi anda idea tentang cara mengawal parameter program IB anda, menarik dan mengekalkan pelanggan.

Tutorial ini mengandungi jawapan yang terperinci bagi soalan-soalan berikut:

  • Di mana boleh saya dapatkan maklumat tentang akaun saya?
  • Di mana boleh saya temui bahan-bahan promosi?
  • Bagaimanakah cara untuk mencipta dan mengurus pautan referral saya?
  • Bagaimana cara untuk menetapkan Rebat dan menjejaki kemajuan saya?
  • Bagaimanakah cara untuk mengira komisen?

Video ini mengandungi sarikata, jadi anda boleh menontonnya dalam bahasa ibunda anda tanpa kehilangan walau sedikit pun maklumat yang berguna.

Dashboard rakaniaga

Dengan papan pemuka Rakaniaga, anda boleh mengakses butiran akaun anda, termasuk nombor ID Rakaniaga, dan empat indikator untuk menjejaki berapa ramai pelanggan anda, bilangan lot yang membawakan anda komisen, pelanggan anda ’ maklumat pusing ganti (turnover), dan bilangan pelanggan baru.

Bahan pengiklanan

Seksyen Bahan Pengiklanan mengandungi koleksi bahan-bahan promosi yang besar dan anda dialu-alukan untuk menggunakannya untuk menarik dan membakar semangat pelanggan anda.

Pautan referral

Tab Pautan referral adalah tempat untuk mencipta dan menguruskan pautan referral anda, iaitu kod unik yang digunakan oleh pelanggan anda untuk mendaftar di FBS. Oleh itu, mereka menjadi terikat kepada anda sebagai rakaniaga FBS IB.

Video tutorial Laman Rakaniaga memberikan panduan langkah demi langkah yang terperinci tentang cara menjana pautan referral dan banyak lagi.

Rebat

Satu lagi tab yang ada ialah Rebat. Ia membolehkan anda menguruskan salah satu ciri yang paling penting dalam program rakaniaga IB FBS. Rebat adalah alat khas untuk memotivasikan pelanggan anda kerana anda berkongsi seperatusan komisen yang anda dapat daripada perdagangan mereka.

Dengan tab Rebat, anda boleh memilih akaun yang anda ingin ganjari kerana telah berdagang dan berapa banyak yang hendak diberikan kembali kepada mereka.

Antaramuka seksyen ini intuitif dan mesra pengguna, jadi tidak akan ada masalah dalam memilih akaun dan menetapkan saiz rebat.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri Rebat, sila baca Rebat: Alat Pengekalan Pelanggan Yang Sempurna – artikel ini akan memberi anda tinjauan yang mendalam tentang Rebat sebagai alat pengekalan pelanggan, termasuk statistik yang berkaitan.

Laporan & Tentang

Dua tab terakhir ini adalah tab yang penuh bermaklumat. Dengan tab Laporan, anda dapat menjejaki kemajuan anda dari segi statistik pelanggan dan komisen. Tab Tentang memberikan anda maklumat umum dan kalkulator komisen untuk pelbagai jenis akaun dan saiz lot. Ia juga mengandungi jadual penuh yang memberikan butiran mengenai semua instrumen yang ada, termasuk perbandingan komisen.

Ingin tahu lebih lanjut?

Untuk maklumat yang lebih lanjut mengenai program rakaniaga FBS, sila baca bahan-bahan yang berguna, termasuk:

Artikel-artikel ini jika digabungkan dengan tutorial Laman Rakaniaga akan membantu anda mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai Program Rakaniaga IB FBS dan memangkin potensi penuh anda sebagai rakaniaga FBS.

  • 910

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera