1. FBS broker  >
  2. Blog FBS >
  3. Perdagangan Sosial: Inilah Caranya Bagaimana Membuatkan Wang Anda Bekerja
2023-05-26 • Dikemaskini

Perdagangan Sosial: Inilah Caranya Bagaimana Membuatkan Wang Anda Bekerja

Pic_1_642х361_cover.jpg

Jika anda masih menggunakan telefon pintar sebagai medium komunikasi dan hiburan, berkemungkinan besar anda telah terlepas sesuatu yang sangat penting. Contohnya, anda boleh menggunakan peranti mobile anda untuk menjana wang. Tidak memerlukan pengalaman dan ilmu khusus. Anda hanya perlu tap skrin dan biarkan telefon pintar anda menjalankan kerjannya.

Teruskan membaca untuk mempelajari lebih lanjut berkenaan perdagangan sosial, perkakas baru pendapatan pasif anda.

Apakah itu perdagangan sosial dan bagaimana tiru dagang berfungsi?

Nama lain untuk perdagangan sosial ialah tiru dagang. Ia merupakan salah satu jenis pelaburan yang berpotensi besar pada hari ini. Tiru dagangan menjadi semakin popular adalah disebabkan ia tidak memerlukan kemahiran atau ilmu yang khusus.

Apabila anda tiru dagang, anda tidak melabur pada matawang, tenaga, matawang kripto, atau indeks. Anda melabur pada orang sebenar, seorang pedagang. Dari situlah tiru dagangan mendapat namanya kerana anda melabur pada pedagang, anda meniru urusniaga mereka.

Sekiranya pedagang tersebut berjaya, anda mendapat bahagian anda daripada keuntungan mereka. Jadi, anda boleh katakan bahawa pedagang tersebut yang melakukan kerja secara keseluruhan seperti membaca berita, melakukan analisis pasaran, dan mengikuti signal perdagangan, manakala anda mendapat keuntungan daripada perdagangan efektif mereka.

Dengan tiru dagangan, anda hanya memerlukan telefon pintar. Muat turun app tiru dagangan, cipta akaun dan anda sudah bersedia. Anda tidak memerlukan apa-apa kemahiran perdagangan untuk memulakannya – hanya pilih pedagang dan ikuti strategi perdagangan mereka.

Bagaimana untuk menjadi pelabur perdagangan sosial?

Semua orang boleh mencuba perdagangan sosial dengan app FBS CopyTrade. Sekiranya anda mempunyai telefon pintar dan wang serendah $1, anda sudah boleh mula melabur.

Muat turun

Pergi ke Google Play atau App Store, muat turun FBS CopyTrade, cipta akaun, dan di sini anda sudah dalam perjalanan membuat duit.

Pic_2_642х200.jpg

FBS CopyTrade berhak dianggap sebagai salah satu aplikasi perdagangan sosial yang paling mesra pengguna setakat ini. Dengan antara muka intuitif dan set perkakas pelaburan yang diperlukan, ia menyediakan aliran kerja yang lancar dan menjadikan penghasilan wang sangat mudah.

Bagaimana untuk memilih pedagang yang efisien untuk buat duit dengan FBS CopyTrade?

Adakah anda boleh membuat duit dengan tiru dagangan? Ya, boleh. Tetapi anda harus memilih pedagang paling efisien supaya anda boleh membuat keuntungan daripada urusniaga mereka.

FBS CopyTrade akan menyediakan semua yang anda perlukan untuk tujuan tersebut. Anda akan mendapat akses kepada semua maklumat yang diperlukan apabila memilih pedagang, termasuklah Baki dan Ekuiti supaya anda boleh memahami sekiranya pencapaian pedagang tersebut memenuhi kehendak anda. Butiran Akaun dan skrin Info akan membantu anda melihat matriks pedagang tersebut dan ia memudahkan pemahaman anda.

Dan juga, anda juga boleh menyemak Kadar Pulangan dan Tahap Risiko pedagang tersebut menggunakan carta visual yang akan menunjukkan kemajuan pedagang dan anda boleh membuat hipotesis untuk tindakan akan datang.

Pic_3_642х361.jpg

Adakah tiru dagangan berisiko?

Perdagangan sosial adalah tidak berisiko. App perdagangan sosial seperti FBS CopyTrade akan sentiasa melindungi anda daripada kerugian yang signifikan. Perkakas perisian automatik seperti Renti Rugi dan Ambilan Untung akan menutup pesanan secara automatik dengan amaun untung dan rugi yang telah ditetapkan.

Pic_4_642х200.jpg

Platform tiru dagangan FBS juga menawarkan pilihan pelaburan bebas risiko. Setiap pengguna baru mempunyai tiga percubaan untuk melabur dengan bebas risiko, dengan menggunakan FBS CopyTrade. Sekiranya pengguna tersebut gagal, app tersebut akan memulangkan kembali 100% kerugian mereka.

Fitur penting lain yang ada di FBS CopyTrade adalah seksyen Pendidikan. Seksyen baharu ini akan membawa anda melalui kursus lengkap semua-dalam-satu mengenai tiru perdagangan, dan akan memberikan anda semua maklumat yang diperlukan.

Pic_5_642х200.jpg

Seksyen ini dibahagikan kepada empat topik, setiap satu mengandungi beberapa pelajaran daripada asas perdagangan sosial kepada pengurusan risiko dan membina strategi persendirian.

Adakah tiru perdagangan sah?

Tiru perdagangan adalah sah di kebanyakan negara di dunia. Perkara utama ialah menggunakan broker dikawal selia yang menyediakan anda platform perdagangan sosial.

Tiru dagangan telah menakluki dunia

Teknologi perdagangan sosial memberikan semua pengguna telefon pintar satu perkakas pendapatan pasif yang efisien. Apabila meniru urusniaga, anda tidak melakukan apa-apa yang khusus tetapi hanya tap pada skrin telefon pintar anda dan membiarkan wang bekerja untuk anda, ketika anda sedang sibuk meneruskan rutin harian.

Fenomena tiru dagangan sosial telah memberikan impak yang besar kepada hidup manusia untuk beberapa tahun kebelakangan ini. Lihat pada angka tersebut – jutaan pengguna seluruh dunia memuat turun aplikasi perdagangan sosial, dan membuat pelaburan pertama mereka.

Dengan lebih daripada lima juta muat turun di Google Play, FBS CopyTrade ialah antara aplikasi perdagangan sosial yang paling popular. Ini adalah hasil yang mengagumkan, dan ia menjadi lebih baik apabila anda menyedari berapa ramai pengguna yang telah mengubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dengan FBS CopyTrade dan berapa ramai pengguna baharu yang masih belum menikmati akses yang mudah dan keuntungan tiru dagangan.

Jangan teragak-agak — tiru dagang!

Baca lebih lanjut

  • 1970

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera