Tonggak Kejayaan Baru FBS: Memasuki Australia Dengan Lesen ASIC Dan Bonus Baru

Tonggak Kejayaan Baru FBS: Memasuki Australia Dengan Lesen ASIC Dan Bonus Baru

FBS adalah sebuah keluarga yang terus berkembang, ini semua orang sudah sedia maklum. Pelbagai penambahbaikan dan peningkatan servis muncul bertali arus. Kali ini, kami ada berita yang lebih menggemparkan lagi. Betul, FBS akan memasuki Australia!

Mulai dari sekarang, para pelanggan dari Australia boleh menyertai kami dan menikmati semua kelebihan menjadi sebahagian dari keluarga FBS di bawah lesen Australian Financial Services License and seliaan ASIC. Dengan lesen baharu ini, FBS melancarkan sebuah laman web baharu untuk para pedagang Australia dan mereka yang mahu berdagang di bawah undang-undang Australia. Anda boleh temui laman web FBS versi Australia di www.fbsaustralia.com.

Untuk mendorong pedagang baru dan menginspirasikan mereka agar melonjak tinggi dan menggapai bintang, FBS juga telah melancarkan Bonus Alu-aluan baru untuk para pedagang di laman web FBS Australia yang baru itu. Pedagang yang telah menjalani proses pengesahan boleh mendapatkan Bonus Alu-aluan mereka dan menerima $50 untuk didagangkan di akaun Bonus mereka. Bonus ini peluang yang terbaik untuk mencuba perdagangan tanpa deposit permulaan atau untuk menguji strategi perdagangan baru tanpa merisikokan dana sendiri. Tambahan lagi, keuntungan sehingga $200 boleh dipindahkan ke dalam akaun Sebenar pedagang berkenaan!

Bersama dengan laman web dan para pedagang baharu, kami kini memikul tanggungjawab yang besar. Kami maklum tentang hal ini dan kami sudah bersedia untuk menunjukkan kemampuan kami. Lagi pun, kami berterusan berkembang dan berevolusi semata-mata untuk memastikan anda menerima servis yang terbaik!

 Teruskan mengikuti kami untuk lebih banyak perkembangan terkini FBS – kami pasti anda akan menyukainya.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera