FBS memenangi anugerah 'Broker Khidmat Pelanggan Terbaik' daripada WBO

FBS memenangi anugerah 'Broker Khidmat Pelanggan Terbaik' daripada WBO

Kami berbangga kerana WBO, sebuah majalah perniagaan antarabangsa, telah menamakan FBS sebagai pilihan terbaik mereka untuk pencalonan ‘‘Best Customer Service Broker Global 2022‘‘. Kami menerima anugerah ini dengan besar hati dan melihatnya sebagai satu pujian dan pengiktirafan yang tinggi terhadap pencapaian profesional kami pada tahun 2022.

FBS sentiasa fokus dalam menawarkan produk dan perkhidmatan yang berkualiti terbaik. Keperluan dan jangkaan pelanggan adalah iltizam utama kami. Dalam hal ini, pasukan Khidmat Pelanggan kami patut diberi perhatian khusus. Ini sebuah pasukan profesional yang berbilang bahasa dan berkelayakan tinggi yang menyukai kerja mereka dan sangat menghormati pelanggan mereka. Sukar untuk membayangkan kejayaan syarikat tanpa pasukan pakar yang berdedikasi ini.

Sikap mesra pelanggan ini sudah berakar umbi dalam etika kerja FBS, yang menatijahkan pelbagai maklum balas positif daripada pelanggan dan rakan kongsi syarikat. Dari Thailand ke Argentina, Brazil ke Malaysia, Mesir ke Jepun: Para pelanggan FBS di seluruh dunia mengucapkan terima kasih kepada broker kegemaran mereka. Tonton video dengan maklum balas pelanggan FBS di sini.

Terima kasih di atas kepercayaan, kesetiaan dan terima kasih anda – ia bara yang terus membakar semangat FBS untuk terus maju ke tahap yang lebih tinggi.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Jadi yang terbaik di arena anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera