Ahli Program Kesetiaan FBS Memperoleh Mercedes S-Class

Ahli Program Kesetiaan FBS Memperoleh Mercedes S-Class

Pada 18 Mei, 2022, FBS telah menghadiahkan Mercedes-Benz S-Class kepada Ahli Program Kesetiaan FBS, sebuah program ganjaran daripada broker.

Pemilik kereta tersebut telah memulakan kembara perdagangan beliau bersama FBS kurang daripada setahun yang lalu. Beliau hanya mengambil masa selama sepuluh bulan sahaja untuk mencapai Status Platinum di dalam Program Kesetiaan FBS dan telah mendapatkan ganjaran beliau. Kini, beliau adalah seorang pemilik bertuah sebuah Mercedes-Benz S500 4Matic Long premium, sebuah kereta ekslusif yang dilengkapi dengan maklumat hibur generasi terbaru, stereng, dan sistem ampaian. 

Penghantaran kereta tersebut telah dirakamkan di dalam video untuk berkongsi detik yang menarik dan memberi inspirasi dengan semua orang.

Kisah kejayaan ini membuktikan bahawa idea-idea dan nilai-nilai utama yang dibawa oleh FBS ke dunia perdagangan — semua orang boleh mencapai kebebasan kewangan dan kejayaan tanpa mengira pengalaman perdagangan mereka. 

Bagi menggalakkan para pelanggan untuk berjaya dalam perdagangan mereka, syarikat telah menawarkan Program Kesetiaan FBS. Semua pedagang hanya perlu menyertai program tersebut, berdagang seperti biasa, dan dapatkan hadiah. Di antara hadiah-hadiah tersebut adalah gajet terbaru Apple dan Samsung, jam tangan Rolex, kereta mewah, dan banyak lagi. Hampir sejuta pedagang telah menyertai program tersebut di dalam Laman Peribadi web mereka.

Sungguh pun begitu, ia bukanlah kereta pertama yang dihadiahkan FBS untuk Program Kesetiaan FBS. Memperkenalkan pemilik kereta yang lain dan terinspirasi dengan kejayaan beliau di dalam article kami.

Anda juga mahu kami bercerita kepada dunia tentang anda? Sertai Program Kesetiaan FBS  untuk mendapatkan hadiah anda dan jadilah contoh motivasi kepada orang lain.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Jadi yang terbaik di arena anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera