FBS Grand Event Kuala Lumpur

Seperti sudah menjadi tradisi, parti dimulakan di lobi di mana kami telah menyediakan pelbagai aktiviti menyeronokkan untuk menghiburkan para tetamu sewaktu pendaftaran. Tetamu pertama malam tersebut telah mendaftar dan memasukkan nama mereka untuk Cabutan Bertuah yang membawa hadiah 14 gajet-gajet canggih eksklusif.

Pasukan jurufoto dan juruvideo telah merakamkan saat-saat berharga yang kami kongsikan bersama anda di dalam warkah ini. Untuk menjadikan malam tersebut lebih bermakna, kami telah menjemput seorang artis untuk melakarkan karikatur para tetamu.

Persembahan-persembahan malam itu sangat menghiburkan! Diva terkenal dan ratu joget Malaysia, Stacy, telah memulakan persembahan. "Mark and Pinky" pula sangat kreatif, membuatkan semua hadirin asyik dan kagum. Impersonator kita pula tidak kurang hebatnya, para hadirin sangat sukakan persembahan tarian Michael Jackson versi Asia. Douglas Lim telah menggegarkan dewan dengan dekahan gelak tawa hadirin tanpa henti. Bintang utama malam tersebut, Faizal Tahir mengakhiri sessi hiburan dengan lagu-lagu beliau yang paling popular dan terkenal. Persembahan live tersebut sangat meriah, semua orang ikut menyanyi dan bergambar bersama para selebriti.

CEO FBS mengalu-alukan semua hadirin ke Grand Event dengan ucaptama beliau di dalam Bahasa Melayu dan telah menyampaikan kepada 14 orang tetamu bertuah hadiah-hadiah mewah - iPhone terkini, Samsung Galaxy, iPad, MacBook dan hadiah utama - iMac. Sewaktu majlis tersebut, para rakaniaga dan pedagang bersenggol bahu dan berbincang tentang seminar-seminar, servis pengurup tempatan, akademi latihan, kempen-kempen promosi, expert advisor dan pelbagai lagi! Kami malah turut berpeluang mendengar ucapan dari seorang rakaniaga dari Mesir.

Nikmati laporan berfoto kami tentang kemeriahan Grand Event dan kita jumpa nanti di parti seterusnya!

Pengeluaran dengan sistem pembayaran tempatan anda

Rasai Semangat Berpasukan

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera