MetaTrader 5

Gunakan aplikasi perdagangan paling popular untuk mendapatkan semaksimumnya dari Forex

Apakah kelebihan MetaTrader 5 untuk iOS?

Berdagang dengan MetaTrader tanpa sebut harga ulang atau penyimpangan pesanan, dengan pelbagai pilihan leverage.

Kelebihan MT

 • iPhone MetaTrader 5 membolehkan anda untuk mengakses akaun dagangan anda dari iPhone bila-bila anda mahu. Hanya menggunakan login (nombor akaun) dan kata laluan seperti yang anda biasa lakukan di PC!

Muat turun

Cara pemasangan

 • Langkah 1: Buka App Store pada iPhone anda, atau memuat turun aplikasi di sini. Cari MetaTrader di App Store dengan memasukkan istilah MetaTrader dalam medan carian. Klik ikon MetaTrader untuk memasang perisian di iPhone anda.
 • Langkah 2: Sekarang anda akan diminta untuk memilih jika anda mahu "Log masuk dengan akaun yang sedia ada" atau "Buka akaun demo." Klik salah satu antara "login dengan akaun sedia ada" dan "buka akaun demo", dan tetingkap baru akan dibuka. Masukkan "FBS" dalam medan carian. Klik ikon FBS-Demo jika anda mempunyai akaun demo, atau FBS-Real jika anda mempunyai akaun sebenar.
 • Langkah 3: Masukkan nombor akaun dan kata laluan anda. Mulakan perdagangan di iPhone anda.

Soalan yang lazim ditanya

 • Bagaimana cara membuka akaun di FBS?

  Klik butang 'Buka akaun' di laman web kami dan teruskan ke Laman Peribadi. Sebelum anda boleh mula berdagang, lengkapkan dahulu proses pengesahan profil anda. Sahkan alamat emel dan nombor telefon anda, sahkan ID anda. Prosedur ini menjamin keselamatan dana dan identiti anda. Sebaik anda selesai dengan semua prosedur keselamatan ini, pergi ke platform perdagangan yang menjadi pilihan anda, dan mulakan berdagang. 

 • Bagaimana cara untuk mula berdagang?

  Jika anda berumur 18+, anda boleh sertai FBS dan mulakan kembara FX anda. Untuk berdagang, anda perlukan sebuah akaun perbrokeran dan ilmu yang mencukupi tentang tindak-tanduk aset di pasaran kewangan. Mulakan dengan mempelajari ilmu-ilmu asas menerusi bahan-bahan pengajian percuma kami dan buka akaun di FBS. Mungkin anda mahu mencuba suasana perdagangan dengan wang maya di akaun Demo terlebih dahulu. Apabila anda sudah bersedia, masuk ke pasaran sebenar dan berdagang untuk berjaya.  

 • Cara-cara mengeluarkan wang yang anda raih di FBS?

  Prosedurnya jelas dan mudah. Pergi ke laman Pengeluaran di laman web, atau bahagian Kewangan di Laman Peribadi FBS dan akses Pengeluaran. Anda boleh dapatkan wang yang anda raih menerusi sistem pembayaran yang sama yang anda gunakan untuk deposit-deposit anda. Sekiranya anda mendanai akaun anda menerusi pelbagai kaedah, keluarkan keuntungan anda menerusi kaedah-kaedah yang sama, berkadaran dengan nisbah amaun deposit-deposit anda.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera