ETHUSD.cc

2354.055

 • Spread

  2.03

 • Spread (%)

  0.08623 %

 • Swap Long

  -112 %

 • Swap Short

  -112 %

 • Margin Permulaan

  0 %

 • Margin Pengekalan

  0 %

Maju di pasaran dengan instrumen perdagangan yang terbaik

FBS menawarkan beraneka instrumen perdagangan termasuk pasangan matawang major dan eksotik Forex, logam, Indeks, dan saham. Anda boleh pilih mana-mana jenis yang memenuhi keperluan dan strategi anda.

 • 1. Buka akaun
  1. Buka akaun

  Daftar untuk Laman Peribadi dan buat akaun dari jenis yang menepati kehendak anda.

 • 2. Pilih satu instrumen perdagangan
  2. Pilih satu instrumen perdagangan

  Di laman Spesifikasi Kontrak, pilih satu instrumen yang sesuai. Ia disenaraikan mengikut kumpulan jenis yang boleh dipilih dari menu dropdown.

 • 3. Mula berdagang
  3. Mula berdagang

  Buat urusniaga pertama anda di pasaran. Lihat bagaimana perilaku setiap instrumen berlainan antara satu sama lain, dan perbaiki strategi anda.

Soalan yang lazim ditanya

 • Bagaimana cara membuka akaun di FBS?

  Klik butang 'Buka akaun' di laman web kami dan teruskan ke Laman Peribadi. Sebelum anda boleh mula berdagang, lengkapkan dahulu proses pengesahan profil anda. Sahkan alamat emel dan nombor telefon anda, sahkan ID anda. Prosedur ini menjamin keselamatan dana dan identiti anda. Sebaik anda selesai dengan semua prosedur keselamatan ini, pergi ke platform perdagangan yang menjadi pilihan anda, dan mulakan berdagang. 

 • Bagaimana cara untuk dagangkan matawang kripto?

  Di FBS, anda boleh dagangkan 100+ aset kripto 24/7. Bila berdagang matawang kripto anda sebenarnya tidak memiliki koin, jadi anda bebas membuat spekulasi mengenai pergerakan harga. Anda boleh bertindak long (beli) jika anda fikir harga matawang kripto akan naik, atau short (jual) jika anda fikir ia akan jatuh. Baca analisis harian pasaran matawang kripto dari kami untuk membuat urusniaga yang menguntungkan.

 • Bagaimanakah spread berfungsi dalam kripto?

  Spread ialah perbezaan antara harga bid dan harga ask. Bid ialah pesanan beli, di mana anda menjual matawang asas, dan ask ialah pesanan jual, di mana anda membeli matawang asas. Matawang asas ialah matawang yang pertama disebut dalam suatu pasangan.

  Spread salah satu kos yang paling utama dalam perdagangan, termasuk dalam perdagangan matawang kripto. Broker FBS menawarkan spread kripto yang kompetitif dan pelaksanaan pesanan yang pantas untuk perdagangan kripto yang lebih mudah. Jadi jika anda sedang mencari broker matawang kripto, pertimbangkan untuk mencuba FBS.

 • Bolehkah seorang pemula menjana keuntungan apabila berdagang kripto?

  Terdapat risiko untuk berdagang kripto, tetapi ia juga berpotensi untuk memberikan keuntungan yang tinggi. Anda cuma perlukan menggunakan pendekatan yang tepat. Sebagai contoh, analisis matawang kripto akan banyak membantu anda. Anda boleh ikuti berita-berita kripto dan sentiasa mengikuti perkembangan peluang terbaru yang ada di pasaran. Dan juga, anda boleh mendapatkan strategi bagi perdagangan kripto di sini.

 • Adakah terdapat demo perdagangan kripto?

  Jika anda mahu mencuba perdagangan kripto, pilihan terbaik adalah menggunakan demo. Broker FBS mempunyai akaun Demo Crypto dengan dana sebanyak 10K USDT untuk berlatih dan mencuba strategi perdagangan. Akaun tersebut menawarkan lebih daripada 100 aset kripto, dan ia bebas risiko. Demo perdagangan adalah peluang terbaik untuk para pemula dan juga profesional untuk meningkatkan kemahiran dan juga memutuskan jika perdagangan kripto sesuai untuk anda.

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera