Perang Perdagangan di kalangan penggerak pasaran hari ini

Perang Perdagangan di kalangan penggerak pasaran hari ini

hari ini kita mempunyai kalendar yang tenang dari segi siaran data, maka pasaran akan melihat apa-apa kenyataan mengenai perang perdagangan yang sedang berjalan antara AS dan China serta kemajuan dalam rundingan gabungan Itali.

"Fed's Barkin dan Daly kedua-dua bercakap hari ini. Walaupun mereka berdua bukan pengundi, mereka berpandangan jauh, jadi perbualan mungkin memberi gambaran betapa peduli Fed mengenai keadaan semasa. ""Di kawasan euro, pertumbuhan wang M3 dan angka pertumbuhan kredit untuk bulan Julai adalah dalam agenda. Setakat ini pertumbuhan kredit kekal teguh memandangkan kelembapan ekonomi dan dengan pakej rangsangan yang diperkenalkan pada bulan September, ECB akan berminat untuk mengelakkan sebarang keadaan kredit yang mengetatkan. "

"Angka jualan runcit Sweden jatuh tempo dan kami menjangkakan keuntungan lain pada bulan Julai kerana cuaca kurang baik berbanding tahun lepas. Itu mungkin membiarkan pembeli menghabiskan lebih banyak masa di pusat membeli-belah dan bukan di pantai. Kami menjangkakan +0.5% ibu / 3.8% YoY cal adj. "

USDJPYH4.png

Sementara itu USDJPY membuat pergerakan tenang hari ini dan bermain-main disekitar paras rintangan 105.966 dan sokongan 105.610.Pergerakan ini selalunya menunjukkan bahawa pelabur sedang menunggu sebarang berita-berita baru yang boleh mengerakkan pasaran untuk hari ini.Jadi dari sudut teknikal saya meletakkan paras sokongan 105.610 dan paras rintangan 105.966 sebagai petunjuk arah saya untuk hari ini.Jika harga melanggar paras sokongan 105.610 maka sasaran saya yang seterusnya berada pada paras 105.134 manakala jika harga melakukan pelanggaran terhadap rintangan 105.966 maka kita akan mensasarkan paras rintangan 106.224 sebagai sasaran terdekat kita

Serupa

Berita terkini

Yen Beri Kejutan, USD Bergelora Nantikan NFP!
Yen Beri Kejutan, USD Bergelora Nantikan NFP!

Tumpuan pasaran beralih sebentar kepada mata wang Yen Jepun yang ketara melonjak semalam mencatatkan kenaikan harian terbesar dalam tempoh satu tahun susulan petunjuk terbaru berkenaan dasar monetari oleh bank pusat…

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera