Pfizer Stock

Saham Pfizer

Pfizer Inc. menyediakan akses kepada ubat-ubatan dan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang selamat dan berkesan dengan harga yang berpatutan. Mereka memiliki portfolio produk dan ubat-ubatan yang mendukung kesejahteraan dan pencegahan, serta rawatan dan penyembuhan penyakit di berbagai bidang terapi. Pfizer menawarkan rangkaian produk baru yang berpotensi mengubati beberapa penyakit yang paling ditakuti seperti penyakit Alzheimer dan barah.

Syarikat ini ditubuhkan oleh Christina Warren pada tahun 1849. Saham Pfizer disenaraikan di bursa saham New York. Syarikat ini memberikan dividen, dan semua maklumat berkaitan ada diberikan di dalam kalendar dividen. Pedagang FBS juga boleh mengikuti harga saham syarikat ini menggunakan carta harga Pfizer.

Perdagangan saham dalam talian dengan FBS

Anda boleh dagangkan kontrak untuk perbezaan (CFD) Pfizer. CFD mencerminkan pergerakan harga saham PFE. Ia membolehkan anda berdagang dalam kedua-dua arah. Dengan kata lain, anda boleh meraih keuntungan dari kenaikan harga dan juga dari turunnya harga.

Anda juga boleh menggunakan leveraj. Ini bermakna dengan hanya sejumlah kecil wang anda boleh mengawal posisi kewangan yang jauh lebih besar. Sentiasa ingat bahawa leveraj memberi anda peluang untuk menggandakan akaun anda. Melihat dari sisi negatifnya, anda juga boleh mencatat sejumlah besar kerugian jika pasaran bergerak bertentangan dengan arah urusniaga anda.

Apa yang mendorong harga Pfizer?

 • Pfizer adalah syarikat biofarmaseutikal dengan sasaran utama untuk mencipta ubat-ubatan baru yang berkesan. Berita kemajuan usaha pembangunan suatu ubat baru adalah pendorong utama harga saham PFE.
 • Pfizer adalah sebuah syarikat komersial, itulah sebabnya mengapa laporan pendapatan mereka memberikan impak yang besar pada harga sahamnya. Setiap pedagang ditekankan agar mendapatkan pengetahuan tentang cara-cara berdagang di musim laporan perolehan.

Anda boleh meninjau senarai saham FBS dan memilih pilihan terbaik untuk berdagang pada bila-bila masa!

Undur

2024-05-28 • Dikemaskini

Soalan yang lazim ditanya

 • Bagaimana cara untuk bermula dalam perdagangan saham?

  Untuk mula berdagang saham, anda perlu buka akaun MT5, muat turun dan pasang perisian ini, dan log masuk ke akaun anda. Selepas itu, lakukan analisis dan mula jana pendapatan! Baca artikel “Bagaimana cara berdagang saham di FBS

 • Bagaimana cara mencari dan dagangkan saham pertumbuhan?

  Semak prestasi saham ini untuk beberapa tahun kebelakangan ini. Hati-hati agar perhatian anda tidak terganggu dengan turun naik harga – semua saham memang meruwap. Lihatlah pada trend. Sekiranya anda dapati suatu saham itu mengikuti aliran trend menaik untuk 24 bulan yang terakhir, ia calon yang baik. Anda boleh temui maklumat yang terperinci untuk topik ini di dalam artikel «Bagaimana cara mencari saham pertumbuhan?

 • Bagaimana cara untuk berdagang saham bagi seorang pemula?

  Anda boleh meraih keuntungan dari perdagangan saham walaupun anda seorang newbie. Penganalisis FBS kerap menerbitkan ranking saham-saham berprestasi terbaik bagi bulan terdahulu dan menyenaraikan saham-saham terbaik untuk didagangkan pada bulan semasa. Selain dari itu, anda boleh pantau kalendar acara pasaran saham untuk mencari saham yang berpotensi memberikan keuntungan. Jadi teruskan bersama kami dan cuba untuk meraih keuntungan.

 • Bagaimana cara membuka akaun di FBS?

  Klik butang 'Buka akaun' di laman web kami dan teruskan ke Laman Peribadi. Sebelum anda boleh mula berdagang, lengkapkan dahulu proses pengesahan profil anda. Sahkan alamat emel dan nombor telefon anda, sahkan ID anda. Prosedur ini menjamin keselamatan dana dan identiti anda. Sebaik anda selesai dengan semua prosedur keselamatan ini, pergi ke platform perdagangan yang menjadi pilihan anda, dan mulakan berdagang. 

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera